A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület 2011. január 21. napján, Keszthelyen megtartott bizottsági ülésén a Kolontár-Devecser iszapkatasztrófa áldozatainak megsegítésére összegyűjtött 2.698.950,- Ft adomány elosztásáról az alábbi határozatot hozta:

A bizottság tagjai:
• Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület elnöke
• Vecsera Jánosné igazságügyi szakértő
• Jamrik Péter Balaton Régió Közbiztonsági Tanácsadó Testület elnöke

A Devecseri Családsegítő Központtól valamint a Kolontári Önkormányzattól kapott tájékoztató adatok alapján a bizottság úgy döntött, hogy elsősorban azokat a károsult családokat támogatja, ahol nappali tagozatos iskolások vagy kiskorú gyermekek élnek. A beérkezett adomány 33 gyermek között egyenlő arányban kerül felosztásra, így gyermekenként 81.786.-Ft kerül kiosztásra.

Jelen bizottsági határozat alapján az összegyűjtött adomány legkésőbb 2011. január 31-ig kerüljön kiutalásra.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület ezúton is köszönetét fejezi ki a támogatóknak.

Zánka, 2011. január 24.

Bagyó Sándor, Vecsera Jánosné, Jamrik Péter

A fenti összegek kiutalásra kerültek, a célszemélyek nagyon örültek a segítségnek, és nagyon köszönik az adományozóknak a segítséget. Az adományozók teljes listája a vizimentok.hu oldalon található.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr62631815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.