Révfülöp jelenti!

 2010.08.19. 16:40

 2010. augusztus 13., Péntek

  • Császtai strandon (Révfülöp) dolgozó vízimentőnk jelenti nem sokkal dél előtt, hogy láttak egy öt éves kisfiút elmerülni. A VMSZ ügyeletese azonnal elindította a környéken tartózkodó mentőhajókat a helyszínre, valamint riasztotta a Rupertet is, melynek a fedélzetén a szonár nagy segítséget jelenthet a keresésben, illetve felkészülve a legrosszabbra: a hajón tartózkodó búvár is készenlétben volt. Ameddigre a hajók a helyszínre értek a strandi vízimentőnk a fürdővendégekkel közösen megkezdte a csatárláncos keresést, melyet nagyban nehezített a meder hirtelen mélyülése. Később kiderült, hogy az első hírektől eltérően nem egy ötéves kisfiút keresnek hanem egy 70 év körüli urat. A helyszínen tartózkodó 3 hajó rövidesen megtalálta a férfit, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni.
  • Ezalatt ugyanannak a strandnak a parkolójában lett rosszul egy férfi, akit a helyszínen tartózkodó Rupert mentőhajó mentőtisztjei láttak el és adták át az OMSZ munkatársainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr442233460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása