A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, 2015. május 16-án Balatonfüreden, a Magyar Vitorlás Szövetség által rendezett Balatoni Évadnyitó Vitorlásverseny díjátadóján mentőmellény viselési világrekord megdöntésére hívja a versenyzőket és a közönséget. Az egyesület a megmozdulással, a mentő mellény viselésének fontosságára szeretné felhívni a figyelmet!

rswi-logo-medium.png

Arra kérünk minden Évadnyitón résztvevő vitorlázót és mindenki mást, aki fontosnak tartja az ügyet, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez és viseljünk minél többen együtt egy időpontban mentőmellényt, egy közös fotó erejéig! Legyünk minél többen, mutassuk meg a világnak, hogy mi is odafigyelünk a biztonságra!

Az észak-amerikai kezdeményezésre2015. május 16-ánrendezik meg a Ready, set, wearit!, azazVigyázz, kész, vedd fel!mentőmellényviselési világrekord napot. A 2010 óta megrendezett esemény célja minden évben ugyanaz: túlszárnyalni az előző évet és egyre több mentőmellény viselőt látni világszerte a vizeken! 2014-ben 175 eseményen közel 7000 rekorder vett részt.  Ehhez kíván csatlakozni idén Magyarország is, a VMSZ kezdeményezésével.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egyik fő feladatának tekinti a vízi balesetek számának csökkentését. Az Egyesület a prevenció rendkívül fontos eszközének tartja a mentőmellény viselésére való figyelmeztetést, ezért örömmel csatlakozott, első közép-kelet-európai résztvevőkénta kezdeményezéshez.

Mit kell tenni? Mindenki hozza magával a díjátadóra a mentőmellényét és vegyük fel együtt egy közös fotó erejéig!

A rekord kísérlet időpontja: 2015. május 16. 19:00 óra

Helyszín: Balatonfüred, Kisfaludy színpad

Köszönet az együttműködésért a Magyar Vitorlás Szövetségnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr447443894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása