Zánka Központ szerdán (júl. 14-én) 18:44-kor kapta a hírt a Vízirendészettől, mely szerint egy eltűnt gyermekről érkezett bejelentés, a Vonyarcvashegyi Lidó Strandról. A strandon saját vízimentőink teljesítenek szolgálatot, viszont szolgálatuk este 6-kor lejárt. Telefonon kerestük meg őket, a strandon tartózkodtak (többen is voltak, mint amennyien szolgálatban vannak) így négy kollegánk azonnal megkezdte a gyermek keresését: hangósbemondón hívták az eltűnt gyermeket, valamint elkezdték a csatárlánc felállítását a még strandon levő fürdőzők segítségével. Szerencsére még 7 óra előtt örömmel jelezték, hogy a gyermek előkerült.

 

 

 

 

 

 

 

A mai nap folyamán ezen az eseményen kívül még másik 4 esetben kaptak strandi mentőink eltűnt gyermekről bejelentést. Megkérünk minden gyermekkel fürdőzőt, hogy a vízparton fokozottan ügyeljen gyermekére, és egy perce se tévessze őket szem elől. Szerencsére a mai napon minden keresés eredményesen zárult, minden esetben épen, egészségesen kerültek elő a fiatalok.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr642152956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása