Kicsit elhavazódtunk

 2010.08.19. 16:28

A megszokottól kicsit eltérően most nem frissítettük a blogot túl gyakran, de ennek okával nem szeretnénk Titeket fárasztani, csak annyit mondanánk: volt munkánk. Az viszont biztos, hogy most még belehúzunk nyár vége előtt, pótoljuk az elmaradásokat és bekeményítünk kicsit.

A cikkeket megtörténésük időrendjében közöljük!

2010. augusztus 10., Kedd

Szép nyári napnak indult: lenge szellő, napsütés, strandidő.

  • Ám 15:00 előtt nem sokkal (14:53) riasztás érkezett az Országos Mentőszolgálattól, hogy a Rupert segítségét kérik. Az eset szokatlan volt. Egy férfi a balatonföldvári kikötőben miközben a vitorlásának a motorját tankolta ismeretlen okból kifolyólag megégette a kezét és a lábát. A Rupert 4 perccel később már a helyszínen volt és a fedélzeten tartózkodó személyzet megkezdte a beteg ellátását. A stabil állapotban lévő beteget az OMSZ munkatársai átvették és kórházba szállították.
  • Alig fejezte be a személyzet az ellátást és érkezett is a következő riasztás. 15:12-kor ismételten a Mentőszolgálat kérte, hogy vonuljunk Balatonlellére. A helyszínen egy idős hölgyet kellett ellátni aki ismert betegségéből kifolyólag került veszélybe. Az ellátás befejeztével a OMSZ munkatársai ezt a sérületet is kórházba szállították. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ezen a héten táboroztak nálunk (Zánkán) az SOS Gyermekfalu kis lakói is, akiknek sok élményben lehetett részük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr522233435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása