1% sokat segít!

 2011.02.11. 23:29

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület életmentési tevékenységét karitatív módon végzi. Most Ön is segíthet - kérjük, adója 1%-val támogassa munkánkat, hogy mindig a bajbajutottak segítségére lehessünk.

 

 

Hogyan támogathat minket? 1) Amennyiben adóbevallását Ön készíti el, az adófelajánláshoz szükséges dokumentum mintáját itt tekintheti meg. egysza_minta

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Amennyiben adóbevallását nem saját maga, hanem más készíti el, kérjük, hogy az alábbi információt juttassa el hozzá:

A 2010-es személyi jövedelemadóm 1%-val a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Közhasznú Egyesületet szeretném támogatni! Adószámuk: 18929885-2-19. Kérem, hogy adóbevallásom ennek megfelelően készítse el. Köszönöm!

3) Amennyiben úgy gondolja, hogy vannak olyan ismerősei, akik egyetértenek célkitűzéseinkkel és szintén támogatnák munkánkat, kérjük, hogy az alábbi információt küldje el számukra:

A 2010-es személyi jövedelemadóm 1%-val a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Közhasznú Egyesületet támogatom! Ha lehetőséged van rá, megkérlek, Te is támogasd munkájukat, a felajánláshoz adóbevallásodban a vízimentők adószámát (18929885-2-19) kell megadnod! Tegyünk együtt azért,hogy a „Balaton ne csak Európa legnagyobb, de a legbiztonságosabb tava is legyen”. A www.vizimentok.hu oldalon bővebb információt találsz tevékenységükről, illetve segítséget kaphatsz az adófelajánlás elkészítéséhez is. Köszönöm, hogy Te is segítesz!

4) Ha egyetért velünk és céljainkkal, kérjük segítsen, hogy minél több facebook ismerőséhez is eljuthassunk hírünkkel: lájkolja ezt az oldalt, csatlakozzon facebook közösségünkhöz! Segítségét előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr112655109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása