A TE Karrier Iroda és Tehetséggondozási Központ bemutatja a Testnevelési Egyetem I. Állásbörzéjét.

 

10996053_794118447368849_3928507064270543339_n.png

A rendezvénnyel a hallgatók és külső látogatók számára szeretnének lehetőséget nyújtani kapcsolatok építésében a gazdasági és a sportszakmai profillal rendelkező kiállító cégekkel és szervezetekkel, hozzájárulva ezzel a munkaerőpiacra való kikerülés minőségi javulásához válogatva a szakmai gyakorlati lehetőségek, szezonális és permanens állas ajánlatok között.

Idén a VMSZ is bemutatkozik és remélhetőleg sok újonc vízimentőt toboroz majd a nyárra és a jövőre.

Ha mindened a víz, a napsütés és a Balaton, ha elhivatott és talpraesett vagy, ha szívesen lennél egy felelős szervezet teljes jogú tagja és ráadásul épp nyári munkát keresel, akkor a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Téged vár! Az I. TE Állásbörzén tájékoztatást nyújtunk a tanfolyami lehetőségekről, mely a hallgatói jogviszonnyal rendelkezők számára most különleges kedvezménnyel érhető el, bemutatjuk a vízi mentő munkát, mesélünk mindennapjaikról.

Ha vízparti munkára vágysz, ahol a munkaidődet Te oszthatod be, akkor keress bennünket!

Időpont: 2015. május 13. 12.30-16.30.
Helyszín: Testnevelési Egyetem, Új épület, földszint (Budapest XII., Alkotás utca 44.)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr97449728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása