A VMSZ a közelmúltban került kapcsolatba a Spiller Trade Kft-vel és ügyvezetőjével Pehely Balázzsal egy olyan eszköz kapcsán, melyet bár egyik kollégánk sem szeretne működés közben látni, mégis megnyugtatónak tartjuk, hogy a közelünkben van.

img_1007.JPGA partneri kapcsolatunk alapját a Fire Stryker tűzvédelmi eszköz jelenti, mely mostantól mentőhajóink egyik legfontosabb tartozéka. A berendezés a hagyományos porral oltó készülékekhez képest rendkívül sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Hajóink védelmén túl kiválóan alkalmas szerverszobák, elektromos berendezések, gépjárművek, tehergépkocsik, autóbuszok tűzvédelmére, hiszen használatakor nem keletkezik szennyeződés. Tökéletes megoldást jelent kezdeti A, B és C tüzek, valamint háztartási tüzek oltására, továbbá 100 000 V-ig elektromos tűz esetében is használható.
A két változatban létező - 275 és 550 g súlyú - kisméretű eszköz ott is elfér, ahol egy 6 vagy egy 9 kilogrammos palack elhelyezése esztétikai szempontból nem lehetséges vagy nem praktikus. Működési idejük 50 illetve 100 másodperc. Az eszköz mellett 15 évre biztonságban érezhetjük magunkat, időszakos ellenőrzésre nincs szükség. A Fire Stryker különleges előnye, hogy bármilyen láng, vagy 350 C fokos hő hatására önállóan is működésbe lép, így egy esetlegesen keletkező tűz oltását már akkor megkezdheti az eszköz, mikor azt még nem is érzékeljük, megelőzve ezzel egy nagyobb káreseményt.
A tűzvédelmi eszköz rendelkezik az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott Tűzvédelmi Megfelelőségi tanúsítvánnyal NATO számmal, nemzetközi CE jelzéssel, és minden olyan dokumentummal mely megfelel az Európai Unión belüli forgalmazáshoz.

Mivel mentőhajóink - különösen a Rupert - óriási értéket képviselnek, ezért nagy örömmel fogadtuk Pehely Balázs felajánlását, miszerint a VMSZ működését azzal támogatja a cég, hogy ingyenesen bocsátja rendelkezésünkre a tűzvédelmi eszközöket. A felajánlásért ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Spiller Trade Kft-nek.

A VMSZ-en kívül még sok neves nagyvállalat - többek között a Magyar Mentőmotor Alapítvány - mindennapjait teszi biztonságossá a Fire Stryker.



Tovább a Fire Stryker hivatalos weboldalára.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr777699932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása