Sziasztok!

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egy keserédes hírrel indul el, ugyanis első bejegyzésünk a tegnapi Red Bull Air Race edzésen történt balestről szól. Öröm, hogy a balesetet szenvedett brazil pilóta kissebb sérülésekkel megúszta, és számunkra külön öröm, hogy két, a VMSZ-nél is szolgálatot teljesítő kollégáink is részt vett a tegnapi sikeres mentésben.

Szedlák Péter (a VMSZ alapító tagja, a VMSZ oktatója) valamint Kováts Norbert (az Oktatási Bizottság elnöke) is elsők között ért a baleset helyszínére és segítettek a brazil pilóta életének megmentésében. A helyszínen lévő szakképzett segítségnek, így kollégáinknak is köszönhetően a balesetet a pilóta épségben megúszta.

 
Büszkék vagyunk Rátok fiúk! 

A helyszínen dolgozó szakszerű segítség sokat dolgozik, hogy tudásuk naprakész legyen és azt minden helyzetben tudják is alkalmazni. A napokban megtartott speciális képzés is ezt segítette elő melyről magyarul bővebben itt olvashatsz.

  

 

További részletek honlapunkon: www.vizimentok.hu

Friss infók a FaceBook csoportunkban! Csatlakozz!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr241927597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása