Augusztus 29-én vasárnap, Egyesületünk 4 hajóval vett részt a Mountex evezősverseny lebonyolításának biztosításában. Bár sokáig kétséges volt a gyorsan változó időjárás miatt, hogy a verseny egyáltalán megrendezésre kerül-e, egy szombati halasztás után vasárnap reggel 9-kor 98db kajak és kenu vegyesen, több mint 150 versenyzővel a fedélzetén várta az indulást Balatonudvari strandján.

Az időjárás kegyébe fogadta a rendezvényt, napsütésben tették meg az evezősök a 25 illetve az 50 km-es távot. A 25 km-es verseny Balatonudvari - Balatonakali - Tihany - Balatonudvari távon zajlott, míg az 50 km-es versenyre nevezők Balatonakali helyett Pálkövéig eveztek.

 

Mentőhajóink 5 alkalommal segítettek felborult evezősöknek, délután 5 órára minden versenyző épségben visszaért Balatonudvariba.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizimentok.blog.hu/api/trackback/id/tr262261010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása